دیدار استاندار با دست اندر کاران توزیع نیرو برق کرمانشاه/طرح های تشویقی و پاداش های وزرات نیرو برای مصرف بهینه انرژی

استاندار کرمانشاه در اولین ساعات بامداد روز پنجشنبه هشتم تیر ماه ۱۴۰۲ از دیسپاچینگ سامانه پاسخگویی ۱۲۱ و مرکز پایش شرکت توزیع نیرو‌ی برق کرمانشاه بازدید به عمل آورد.

کد خبر : 3085
تاریخ انتشار : یکشنبه 2 جولای 2023 - 22:49
دیدار استاندار با دست اندر کاران توزیع نیرو برق کرمانشاه/طرح های تشویقی و پاداش های وزرات نیرو برای مصرف بهینه انرژی

استاندار کرمانشاه در حاشیه این بازدید و دیدار با مدیران و پرسنل شیفت شب شرکت توزیع نیروی برق استان گفت: زمانی که همشهریان و هم استانی های ما در آرامش و امنیت در کنار خانواده هستند زحمت کشان صنعت برق شب تا صبح در تلاش هستند تا انرژی پایدار برای بخش‌های مختلف استان محیا کنند.

دکتر محمد طیب صحرایی بیان داشت: برای عرض خداقوت و تشکر از تلاشگران صنعت برق خدمت این عزیزان رسیدیم. با این حضور میدانی می‌تواند نقاط ضعف و قوت را به خوبی بشناسیم تا بدانیم از امکانات موجود چگونه بهینه استفاده کنیم.
وی در ادامه با اشاره به لزوم صرفه جویی و مصرف بهینه انرژی توسط هم استانی ها گفت: باید نهایت دقت را داشته باشیم که برق را به میزان ضرورت و در زمان‌های مناسب استفاده کنیم که در زمان‌هایی که میزان مصرف برق بیشتر از میزان تولید می شود؛ صنایع، صنوف، کشاورزان، مردم و مشترکین بدون مشکل برق مورد نیاز را استفاده کنند و به معشیت در آمد و آسایش مردم کوچکترین خدشه‌ای وارد نشود.
استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه ابتدا باید از فضاهای اداری و سازمان‌های دولتی مصرف بهینه را شروع کنیم تصریح کرد: صنایع، کشاورزان و مردم می توانند با همکاری صنعت برق و تعامل با این بخش هم انرژی پایداری داشته باشند و هم از طرح‌های تشویقی و پاداش های وزارت نیرو بهره ببرند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه در نشستی که در حاشیه این بازدید برگزار شد ضریب نفوذ برق در شهرهای استان را ۱۰۰ و در روستاها را بیش از ۹۹.۸درصد عنوان کرد و گفت: عشایر و کوچروان نیز با سلول‌های خورشیدی برقدار شده‌اند و برق به عنوان بزرگترین زیرساخت در تمام فعالیت‌های امروز بشر نقش دارد.
مهندس محمد مرادی با اشاره به اینکه ۳۷پست فوق توزیع در سطح استان فعال می‌باشد گفت: ۳۱۴ فیدر ۲۰ کیلووات انرژی را از پست‌ها می‌گیرند و و معبرهای‌ اصلی توسط ۱۹هزار و۵۰۰ ترانسفورماتور که وظیفه تغییر ولتاژ را دارد به دست مصرف کنند می‌رسانند.
۱۲هزار و ۵۰۰ کیلومتر شبکه فشار متوسط ۷هزار و۶۰۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف انرژی برق را به ۸۲۰هزار مشترک در سطح استان می‌رساند.
وی با اشاره به ناترازی‌ تولید به مصرف برق کشور در تابستان تصریح کرد: به ازای هر درجه گرما ۳۰مگاوات مصرف را بالا می برد.
وی افزود: طبق مصوبه هیئت وزیران ادارات ۳۰ درصد در ساعات اداری و ۶۰درصد در ساعات غیر اداری باید در مصرف صرفه جویی کنند.
وی تصریح کرد:بر اساس مصوبه هیات وزیران و توافق بین وزارت نیرو و صنعت، صنایع باید نصف روز در هفته ازساعت ۱۱تا۲۳ با شرکت توزیع برق همکاری کنند.
وی باتاکید براینکه صنعت به هیچ عنوان محدود نمی‌شود گفت: جابجایی روز تعطیل از روز جمعه به یکی از روزهای هفته یکی دیگر از برنامه‌های ما در راستای مدیریت مصرف برق درصنایع می‌باشد. با توجه با مدیریت باری که با این همکاری داشته ایم‌ امسال برق بیشتری به صنایع اختصاص داده‌ایم.
به گفته مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه طبق توافق انجام شده با کشاورزان، آنها ۵ روز در هفته از ساعت ۱۱ تا ۱۸ با شرکت توزیع برق همکاری می‌کنند و به ازای این همکاری ۱۹ ساعت برق باقیمانده را رایگان دریافت خواهند نمود.
وی تصریح کرد:صنایع و ادارات در صورت همکاری ونصب کنتور هوشمند، برق از آنها خریداری می‌شود که این برق اگر گازسوز باشد در اوج بار به ازای هر کیلو وات ۱۰۰۰ تومان و اگر گازوئیل باشد به ازای هر کیلووات ۱۵۰۰ تومان خریداری می شود، ضمن اینکه گازوییل را نیز به قیمت دولتی دریافت خواهندکرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه درخصوص روشنایی پارک و خیابان‌ها گفت: به ما دستور داده‌ شده است روشنایی عمومی را نیز ۵۰ درصد تعدیل کنیم. چون تامین برق منازل مهمتر از پارک‌ها و خیابان‌ها است.
معاونت خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه نیز در این دیدار در بحث پایش هوشمند مشترکین اظهارداشت: مشترکینی که کنتور هوشمند دارند اگر رعایت نکنند برای کنترل از ساعت ۱۰ صبح لغایت ۳بعد از ظهر وصل می‌کنیم.
مهندس احسان مهدوی گفت: ادارات و کارخانه‌هایی که مولد تولید انرژی دیزلی دارند به کمک ما می‌آیند.
وی تصریح کرد: بنا داریم تا پایان امسال همه کنتورهای کشاورزی هوشمند و از راه دور کنترل و قطع و وصل انجام بدهیم.
مسئول حراست شرکت نیز مهمترین معضلی که شرکت توزیع نیروی برق با آن روبرو است سرقت تجهیزات دانست و بیان داشت: مهمترین راه مقابله با این سرقت‌ها تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار است.
وی تبدیل سیم‌های مسی به کابل خودنگهدار را نیازمند اعتبارات دانست و از استاندار تقاضای مساعدت در این حوزه کرد.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری کرمانشاه اتفاقات جانبی و
مرتبط با مصرف انرژی را مهم دانست و گفت: این اتفاقات و تغییر سبک‌زندگی مردم فشارهای مضاعفی را به صنعت برق وارد می‌کند.
علی شعبانی اظهارداشت: معماری و طراحی ساختمان و عدم مدیریت ساختمان سازی مصرف مشترکین خانگی را افزایش خواهد داد و به زودی مصرف خانگی از صنعت پیشی خواهد گرفت.
وی در تکمیل این نظر گفت: چون نظارتی صورت نمی‌گیرد مهندسین دیگر کانال کولر را در ساختمان‌ها طراحی نمی کنند و مردم برای گرمایش و سرمایش سراغ برق می‌روند.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری کرمانشاه کمبود برق را مانع جذب سرمایه گذار دانست و تصریح کرد: فضای امنیتی و روانی را می توان با اطلاع رسانی درست، کارهای فرهنگی و تعامل با رسانه ها تقویت کنیم.

بازدیدها: 5

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.