مرگومیر کرونا در استان کرمانشاه از میانگین کشوری کمتر است
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، بعدازظهر سه شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه طی نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: تعداد مرگ و میر کرونا در استان کرمانشاه به نسبت جمعیت از میانگین کشوری کمتر است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه،دکتر قباد محمدی اظهار داشت : اگر تعداد مرگ و میر را در استان های مختلف کشور طبق آمار وزارت بهداشت بررسی کنیم به نسبت جمعیت هر استان مرگ و میر در استان کرمانشاه بسیار پایین تر از میانگین کشوری بوده است.
محمدی در ادامه از زحمات خبرنگاران برای پوشش اخبار کرونا در کم شدن مرگ و میر در استان تقدیر و تشکر کرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: چند ماهی است که به طور شبانه روزی همکاران ما واکسیناسیون را انجام میدهند و واکسیناسیون جز اصلی ترین برنامه دانشگاه علوم پزشکی محسوب می شود.
این مسئول همچنین افزود: در کرونای امیکرون ثابت شده که همواره واکسیناسیون بین ۱۷ تا ۱۹ برابر مرگ و میر را کاهش میدهد.
محمدی با بیان اینکه تا کنون در استان ۳۵۳۶۷۴۳ دز واکسن کرونا تزریق شده است و بیش از هزار میلیارد تومان برای واکسیناسیون هزینه کردهایم، ادامه داد: واکسیناسیون رایگان از افتخارات نظام جمهوری اسلامی است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضمن تاکید بر افزایش سطح ایمنی افراد جامعه با واکسیناسیون گفت: خوشبختانه این افزایش سطح ایمنی مردان باعث شده است که مرگ و میر در سطح استان کاهش پیدا کند به صورتی که دو هفته گذشته اکثر روزها در استان مرگ و میر کرونا نداشته ایم. این نشان دهنده بالا رفتن سطح ایمنی مردم است.
محمدی تاکید کرد که واکسن های ایرانی جز کم عارضه ترین واکسن های دنیا است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: میانگین واکسیناسیون کل جمعیت استان در نوبت اول ۸۱.۱ درصد و دارای رتبه چهارم کشوری و در نوبت دوم ۷۲.۱ درصد دارای رتبه دهم بین ۶۴ دانشگاه علوم پزشکی است و در نوبت سوم وضعیت تزریق از میانگین کشوری پایین تر و میانگین را ۴۵.۹ درصد است.
وی همچنین اشاره ای به شعار سال کرد و گفت: شرکت های دانش بنیان اصل و اساس تحقق این شعار هستند و خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیشترین شرکت های دانش بنیان در بین تمام دانشگاه غرب کشور را دارد.
محمدی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، اولین دانشگاه در استان از نظر تعداد شرکت های دانش بنیان و شرکت های فناور می باشد و این دانشگاه دارای ۱۴ شرکت دانش بنیان و همچنین ۶۹ شرکت فناور است که پیشرو در شرکت های دانش بنیان و فناور می باشد.
سرپرست علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: شرکت های دانش بنیان محصولات خوبی را وارد بازار می کنند و این محصولات برای اولین بار در کشور تولید می شود و قبل از تولید از خارج وارد کشور می شدند.
این مسئول گفت: در شاخص های فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رتبه سوم کشوری و در پژوهش رتبه ی هشتم کشوری و از نظر استانی رتبه ششم را داراست.
محمدی با بیان اینکه ۶۰۰ دانشجوی خارجی در این دانشگاه در حال تحصیل هستند، افزود: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از نظر تحصیل دانشجویان خارجی در بین دانشگاه های علوم پزشکی غرب کشور رتبه اول و در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور رتبه دوم را دارد.
محمدی در خصوص میزان بدهی های دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد: طی دو سال بیماری کرونا هزینه های زیادی به بخش بهداشت و درمان و داروی ما تحمیل شد و مقدار جزئی هزینه ها را از بیمار و مقداری از تامین اجتماعی دریافت می کنیم.
وی درباره هزینه های کرونا گفت: ۷۵هزار نفر بیمار کرونایی بستری کردیم و از این تعداد بیش از ۳۲۰ میلیارد تومان اکسیژن مصرف کردند که تعرفه ای ندارند و همین باعث شده است بدهی دانشگاه علوم پزشکی افزایش پیدا کند و اکنون بدهی این دانشگاه بیش از هزار میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: دولت در ستاد ملی کرونا اعلام کرده که این هزینهها را پرداخت میکند و ضرورت دارد برای ارائه خدمات خوب به مردم از نظر مالی تقویت شویم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص تعداد مراجعین گرد و غبار بیان کرد: تعداد مراجعین بیمار در شهرهای مرزی حدود ۱۰ نفر بوده است که بعد از دو ساعت ترخیص شده اند.
در ادامه جلسه سرپرست و معاونین دانشگاه علوم پزشکی به پرسش های خبرنگاران در این حوزه پاسخ دادند .
بازدیدها: 1
برچسب ها :دانشگاه علوم پزشکی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0