کاملا درست و منطقی و متناسب با نیاز روز نوشته شده بود👌
نقش آموزش و پرورش در توسعه
• نقش آموزش و پرورش در توسعه به قلم دکتر سلیمان محبی آموزش و پرورش به عنوان پایه ای ترین سازه های جامعه ، نه تنها نقشی برای انتقال دانش و مهارتهای فردی دارند بلکه از طریق شکل دهی به ارزشها، باورها و نگرشهای اجتماعی ، تاثیرات عمیقی بر تحولات اجتماعی داشته اند.یکی از مهم
• نقش آموزش و پرورش در توسعه
به قلم دکتر سلیمان محبی
آموزش و پرورش به عنوان پایه ای ترین سازه های جامعه ، نه تنها نقشی برای انتقال دانش و مهارتهای فردی دارند بلکه از طریق شکل دهی به ارزشها، باورها و نگرشهای اجتماعی ، تاثیرات عمیقی بر تحولات اجتماعی داشته اند.یکی از مهم ترین نقش های آموزش و پرورش در تغییرات اجتماعی ، توانایی ارتقاء سطح آگاهی و اطلاعات جامعه است . این فرایند از طریق ارائه آموزشهای متنوع و به روز، ترویج مفاهیم پیشرفته و توسعه نگرشهای پویا و سازگار با محیط اجتماعی صورت می گیرد. علاوه بر این ، آموزش و پرورش نقش مهمی در ترویج ارتباطات بین فردی و فرهنگی دارد که می تواند به تقویت همبستگی و تعاملات مثبت در جامعه کمک کند.در عین حال، آموزش و پرورش به عنوان یک وسیله اساسی برای توسعه اجتماعی و اقتصادی نقش بسیار مهمی دارد. ارتقاء سطح تحصیلات و مهارتهای فردی افراد، باعث افزایش توانایی های کاری و توانمندی های اجتماعی می شود که به نوبه خود می تواند به رشد و تعالی اقتصادی و اجتماعی کمک کند.در مقابل ، عدم دسترسی به آموزش و پرورش یا کیفیت پایین آن می تواند منجر به ایجاد نابرابری های اجتماعی و اقتصادی شود که ممکن است باعث تضعیف همبستگی اجتماعی و ایجاد تنش ها و ناهماهنگی های اجتماعی شود.به طور کلی ، آموزش و پرورش نقش بسیار حیاتی در تغییرات اجتماعی ایفا می کند، زیرا از طریق تاثیرگذاری بر دانش ، ارزشها، و نگرشهای افراد، می تواند به ارتقای کیفیت زندگی جامعه و پیشرفت آن کمک کند.
امروزه بشر هر تعریفی که از توسعه داشته باشد، برای رسیدن به آن تمامی تلاش ها بر دوش انسان هایی است که باید بار این قافله را به سر منزل مقصود برسانند. از آن جایی که در جهان معاصر، نهاد آموزش و پرورش مسئولیت تربیت نیروی انسانی بر عهده دارد، پس بنیان توسعه در گرو تربیت نیروی انسانی توسعه یافته است. در گذشته پیشگامان و اندیشمندان بر این باور بودند که توسعه یعنی ایجاد و گسترش منابع مادی و کالبدی و بر بسترسازی فراگیر و گسترش همه جانبه منابع مادی تاکید داشتند. در حالی که امروزه از آموزش و پرورش به عنوان سرمایه گذاری بنیادی یاد می کنند. شواهد نشان داده است در جوامعی که تغییرات و اصلاحات آموزشی با تغییرات اجتماعی و اقتصادی همراه بوده است، آموزش و پرورش برنامه ریزی شده به موفقیت بیش تری نایل شده است.
بازدیدها: 34
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1