آموزش و پرورش مهمترین بستر برای ایجاد «وفاق ملی» یا «آشتی ملی» است
آموزش و پرورش مهمترین بستر برای ایجاد «وفاق ملی» یا «آشتی ملی» است. سال ۱۴۰۳ در پی حادثه ی غیر مترقبه ای که برای رییس جمهور فقید کشورمان مرحوم رییسی افتاد ، باعث شد تا انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری در کشور شکل گیرد. در این دوره لایه های مختلفی از مردم نسبت به وضعیت

آموزش و پرورش مهمترین بستر برای ایجاد «وفاق ملی» یا «آشتی ملی» است.
سال ۱۴۰۳ در پی حادثه ی غیر مترقبه ای که برای رییس جمهور فقید کشورمان مرحوم رییسی افتاد ، باعث شد تا انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری در کشور شکل گیرد.
در این دوره لایه های مختلفی از مردم نسبت به وضعیت اقتصادی گله مند و نارضایتی عمومی رو به تزاید بود به طوری که کمتر کسی به فرآیند انتخابات ، وقعی می نهاد تا اینکه در میان کاندیداهای همرنگ ریاست جمهوری کشور یک نفر پیدا شد که متفاوت از بقیه بود . ایشان با زبان مردم صحبت می کرد. شخصی واقعا خاکی و مردمی، بطوریکه تا کنون ، نقطه ای منفی و محرز در زندگی طبیعی و سیاسی پیدا نشده بود رگه های صداقت از کلام و رفتارش پیدا بود به همین دلیل در همان روزهای ابتدایی موج های حمایت از وی شکل گرفت و با وجود پشتوانه های سنگین مالی و رسانه ای رقیبان ، در نهایت این مردم بودند که تصمیم راسخ را گرفتند.
خصوصیت بارز دکتر پزشکیان که در شعارهای خود آورده بود حمایت قاطع و زمینه سازی برای ایجاد تحول در آموزش و پرورش بود و این مهم بعداز رسیدن به پاستور در دستور کار قرار داد و به جرات می توان گفت بعداز انقلاب و بعداز شهید رجایی که خود یک معلم بود، تنها رییس جمهوری که تا این حد از آموزش و پرورش حمایت و نام می برد دکتر پزشکیان رییس جمهور دولت چهاردهم می باشد .
دکتر مسعود پزشکیان در خلال تبلیغات انتخابات ابر شعار «وفاق ملی » را داد و اعلام نمود به دنبال تشکیل ” دولت وفاق ملی” می باشد. لذا لازم می بیند از تمامی ظرفیت ها برای رفاه و آبادانی و برون رفت از وضعیت موجود استفاده نماید.
ذیل شعار «وفاق ملی» عنوان نمود به دنبال اتحاد در داخل و تعامل با خارج کشور می باشد در اولین گام نحوه تشکیل کابینه بدون نگاه به خط کشی های پر رنگ سیاسی نشان از عزم جدی وی برای عملیاتی کردن شعار خود است. همچنین در دستور کار قرار دادن تنش زدایی در راس برنامه های وزارت خارجه و استقبال از مذاکرات بین المللی به منظور دفاع از حق و حقوق مردم دورنمای روشنی از پیگیری عملیاتی شعار وفاق توسط دولتمردان می باشد .
آنچه اینجا و در این برهه از زمان مهم می باشد «وفاق ملی» یا همان «آشتی ملی» است، که در سایه یک هژمونی همگانی شکل می گیرد .دستگاه عظیم و پهن پیکر آموزش و پرورش تنها نهادی است که ظرفیت ایجاد این هژمونی را دارد . این دستگاه با حدود 15 میلیون دانش آموز و یک میلیون نفر کادر آموزشی و اجرایی با حدود 70% درصد جامعه به صورت مستقیم و با بقیه جامعه به صورت غیر مستقیم در ارتباط است.
مهمترین رکن وفاق گفتگو است در سایه گفتگو است که می توان به توافق با همان وفاق همگانی رسید بنابراین آموزش و پرورش بالاترین ظرفیت را برای ایجاد «آشتی ملی » را دارد .
پس به درستی دکتر پزشکیان رییس دولت «وفاق ملی » برای ایجاد بستر مناسب جهت تشکیل وفاق ملی، به آموزش و پرورش تکیه داده است لذا تقویت این تکیه گاه ضروریست !
پی نوشت: اولین بار توسط سازمان ملل متحد در سال 2014 در کشور لیبی دولتی موقت با نام ” دولت وفاق ملی ” تشکیل شد که از حمایت مجلس حداقلی 18 درصد مشارکت این کشور برخوردار بود عدم مشارکت مردم در انتخابات باعث تشکیل توده مخالفان و تشکیل غیر رسمی یک کابینه دیگر گردید که در سال 2021 جهت ادغام این دو دلوت و تشکیل یک دولت فراگیر “دولت وحدت ملی” توسط مردم تشکیل گردید و باعث آرامش نسبی در این کشور گردید.
بازدیدها: 7
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0