ضرب العجل ۲ ماهه مدیر عامل آبفا استان کرمانشاه جهت آبرسانی به روستاهای علی اکبر فرامان و اسدآباد

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه از اجرای ۲ طرح آبرسانی به روستاهای علی اکبر فرامان و اسدآباد خبر داد. رضا داودی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه گفت: در سنوات گذشته آب ۳ روستای فرامان، علی اکبر فرامان و اسدآباد از یک چاه که در روستای فرامان قرار دارد،

کد خبر : 3273
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 8 آگوست 2023 - 12:26
ضرب العجل ۲ ماهه مدیر عامل آبفا استان کرمانشاه جهت آبرسانی به روستاهای علی اکبر فرامان و اسدآباد

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه از اجرای ۲ طرح آبرسانی به روستاهای علی اکبر فرامان و اسدآباد خبر داد.

رضا داودی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه گفت: در سنوات گذشته آب ۳ روستای فرامان، علی اکبر فرامان و اسدآباد از یک چاه که در روستای فرامان قرار دارد، تامین می شد و به همین علت ساکنین این روستاها با افت فشار و کمبود آب مواجه می شدند.

مدیر عامل شرکت آبفا استان کرمانشاه تصریح کرد: به منظور رفع مشکل این مشکل، ۲ طرح آبرسانی برای روستاهای علی اکبر فرامان و اسد آباد در نظر گرفته شده که تا کنون در اجرای آنها پیشرفت خوبی حاصل شده و به لطف خداوند، پیش بینی می شود طی ۱ الی ۲ ماه آینده این پروژه ها به اتمام رسند.

ایشان در ادامه خاطر نشان کرد: خط انتقال آب برای روستای علی اکبر فرامان انجام شده، چاه نیمه عمیق حفاری شده و مخزنی برای آن در نظر گرفته شده است.

وی در پایان اظهار کرد: متاسفانه عملیات برق رسانی این پروژه به دلیل داشتن معارض اجتماعی به تاخیر افتاده که همکاران ما با تلاش بی وقفه در حال رفع این مشکل هستند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.